Bericht versturen
Tel.:
Oky Newstar Technology Co., Ltd
Oky Newstar Technology Co., Ltd

Aanzetuitrustingen, Controlemechanisme Board, de Fabriek van Sensormodules

Fabrikant van de Robotprojecten van DIY de Onderwijs programmeerbare

Thuis

Oky Newstar Technology Co., Ltd

Een paar woorden over ons
China Oky Newstar Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Oky Newstar Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Oky Newstar Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Oky Newstar Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Oky Newstar Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Oky Newstar Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Oky Newstar Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Oky Newstar Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Oky Newstar Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Oky Newstar Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Oky Newstar Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Oky Newstar Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Oky Newstar Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Oky Newstar Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Oky Newstar Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
China Oky Newstar Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Oky Newstar Technology Co., Ltd

De Technologieco. van Okynewstar, Ltd is hulp van Okystar-Co. van de Technologiegroep, Ltd, dat 4 dochterondernemingen en meer dan 1500 geschoolde arbeiders en 50 technici houdt.

 

Co. van Technologie van Okynewstar, Ltd ingebouwde 2004.It is één van de professionele belangrijke exporteurs van onderwijsdiy-producten in Shenzhen, China. Na de ontwikkeling van 12 jaar, is ons bedrijf in een een de grote high-tech groepsbedrijf integrerende industrie, technologie en handel gegroeid. Met elektronische informatie-industrie als onze hoofdzaken, houden wij zijnd top 10 in de industrie van onderwijsdiy-producten.

 
3 jaar Garantie voor Gemerkte waarborg de hoogte - kwaliteit en de goede naverkoopdiensten. Vier de dienstenteams (verkoopteam + productieteam + producten die team + van de naverkoopdiensten team testen) maken ons meer partners op lange termijn over de hele wereld winnen. Wij proberen altijd om van de concurrenten door efficiënte mededeling, de diensten op de toegevoegde waarde evenals snelle technische ondersteuning te onderscheiden. In Mei 2006, werd Okystar één van de Hoogste onderwijsdiy-Ondernemingen van China.
 

In 2009, openden wij een dochteronderneming in Venezuela. In 2012, werden wij een lid van „shenzhen kamer van E-commerce“. Wij verheugen ons op uw steun en win-win samenwerking.

Wij zijn op het internationale handelsgebied meer dan 11 jaar geweest. Onze over de hele wereld uitgespreide cliënten. Wij hebben correcte reputatie van onze klanten bereikt, aangezien zij toejuichen dat onze producten hoogste prestaties tegen prijsverhouding hebben.

 

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : OkyNewstar Okystar

Aantal werknemers : 100~300

Jaarlijkse omzet : 150 Million-200 Million

Opgericht Jaar : 2004

Export pct : 40% - 50%

geschiedenis van het bedrijf

2004

De Technologie van Okynewstar wordt geregistreerd in Hong Kong, een gemeenschappelijke BEPERKTE onderneming door OKYSTAR TECHNOLOGY GROEP Co.

De Technologie van Okynewstar bepaalt zich de plaats van in Longhua, Shenzhen, China, het kapitaal van de elektronika van de consument.

 

2005

Wij verwerven de OEM orde van Hisence, en aangezien het levensonderhoud samenwerking tussen bedrijven sluit.

Voor voorbereiding voor Kerstmisorde en Chinese Nieuwjaarorde, verdubbelen wij ons personeel aan 100 werknemers.

De Technologie van Okynewstar wordt gezien als de Leverancier van het Jaar door Hisence.

Twee nieuwe lopende band is opstelling. Kom samen met twee Duitse ingenieurs.

 

2006

Oky Newstar en Sicube ondertekent een mededeling, om een stratigical samenwerking te vestigen.

De ondeugdburgemeester van Baoan-District, Shenzhen-Stad, bezoekt onze fabriek.

Oky Newstar introduceert zijn eerste eigen merkraad voor Arduino, en wij bereidden een de Student van de Projectraad het Leren Uitrusting voor, die voor gebruik over veelvoudige cursussen die zich van inleidend kringsontwerp aan ingebedde programmering aan hogere ontwerpprojecten wordt geadviseerd uitstrekken. Meest geschikt voor op laboratorium-gebaseerde cursussen die studenten vereisen aan prototype een zelfstandige elektronische kring of interfacecontrolelogica aan een bewerker. 

 

2007

Oky Newstar introduceert verscheidene microcontroller raad voor Arduino, Is microcontroller op de raad geprogrammeerd gebruikend de programmeertaal van Arduino (die bij de Bedrading wordt gebaseerd) en de ontwikkelomgeving van Arduino (die bij de Verwerking wordt gebaseerd). De Arduinoprojecten kunnen zelfstandig zijn of zij kunnen met software communiceren die op een computer lopen (b.v. Flits, MaxMSP, Verwerking).

 

2008

Een robotschild voor Arduino wordt geïntroduceerd, dit schild het gemakkelijk maakt om een arduino-Gecontroleerde robot te bouwen. Het schild zet op een geassembleerd chassis, rechtstreeks met de de de batterijterminals en motoren van de chassis, en de Arduino-stoppen die op met het schild, gezicht neer verbinden. Het schild omvat dubbele motorbestuurders, een zoemer voor het spelen van eenvoudige geluiden en muziek, een gebruikersdrukknop, en een versnellingsmeter en een kompas met 3 assen. Het voert het batterijvoltage op om Arduino aan te drijven, en het breekt de I/O lijnen van Arduino, de het terugstellenknoop, en gebruikersleiden voor geschikte toegang en uit om extra sensoren voor dingen zoals hindernis en randopsporing aan te passen.

Dit jaar, beginnen wij de ODM zaken met overzee cliënten.

 

2009

Met de snelle groei van zaken, bereikt ons personeel het aantal 900.

Oky Newstar is gediplomeerd als ISO-fabriek van de 9001:2008naleving. Wij openden een dochteronderneming in Venezuela.

 

2010

Onze 3d printermodule voor Arduino komt laboratorium naar voren.

Tegen die tijd, hebben wij robuuste verhouding met geselecteerde verdelers in Zuid-Amerika, Oost-Europa en Midden-Oosten gevestigd.

Als resultaat van overladen bureau en installatie, bewegen wij ons aan de nieuwe fabriek in Longhua, Shenzhen.

 

2011

Wij investeren RMB 6 miljoen in het testen van laboratorium, om de beste kwaliteit te verzekeren.

Wij helpen één van onze Europese OEM cliënten Ce-certificaat van derde partijlaboratorium ontvangen.

Wij introduceren MCU-raadsproductregel aan oude klanten in de elektronikamarkt van HK.

De Technologie van Okynewstar verwerft Zonneschijn Industrieel Ontwerp helpen OEM cliënt aan vereiste voldoen.

 

2012

Onze slimme vrijgegeven Autotoebehoren, strevend studenten die met Arduino interessant zijn.

Wij dienen verscheidene octrooiaanvragen aan SIPO in voor onze PC van de financiëntablet.

Wij concentreren ons op OEM markt, vooral de overzee markten.

Wij werden een lid van „shenzhen kamer van E-commerce“.

Toegekend als Betrouwbaarste Partner van Kubus.

2013

Wij introduceren sommige nieuwe uitrustingen voor Arduino, tot toen, wij hebben ontwikkeld een geïntegreerde productregel voor meeste modules, schild en de sensor voor Arduino.

bedrijfsdiensten

Productie
Oky Newstar levert etc. volledige productieoplossingen voor een brede waaier van elektronische producten, tabletpc, de mobiele telefoon van Android, Bluetooth-toetsenbordraad, Google-de Doos van TV. Wij kunnen vervaardigde componenten verstrekken die bij uw faciliteiten worden geassembleerd, of u kunt assemblage en het testen delocaliseren en de vervaardiging van Oky hebben Newstar een volledig klaar-aan-schipproduct.

Het brandmerken
Brandmerken is zeer belangrijk omdat u een gemakkelijke manier nodig hebt om uw producten van de producten te onderscheiden die door andere fabrikanten worden aangeboden. Het brandmerken omvat het schermdruk op productvoorpanelen en verschepende vakjes, relabeling technische documentatie, en andere aanpassingen die uniek uw product van u maken. Oky Newstar biedt product het brandmerken als deel van zijn standaard verwerkende diensten aan.

Technische ondersteuning
Oky Newstar biedt technische ondersteuning aan ontwikkelaars aan die hulp met hun technische kwesties zouden vereisen. In sommige gevallen, OEM verstrekt de digitale steun van het fotokader hulp voor ontwikkelaars die de problemen van het hulpoplossen van problemen met hun ontwikkelingsinspanningen vergen. In andere gevallen, betekent de technische ondersteuning volgende rijsteun voor uw technische ondersteuningteam. Één van beide manier, zal het het ondersteuningsteam van Oky Newstar u tonen waarom wij het best in de industrie“ door klanten worden geschat.

Productreparatie
Oky Newstar verleent de diensten van de garantiereparatie in het kader van de termijnen van de bijbehorende productgarantie. Oky Newstar verleent de diensten van de garantiereparatie voor componenten, evenals volledige systemen. De reparatiediensten zijn ook beschikbaar voor niet-garantiereparaties met standaardkosten voor delen en arbeid. 

Het raadplegen
Oky Newstar biedt pre-sales aan raadplegend die de technische analyse van uw productdoelstellingen omvat. De ingenieurs van Okynewstar hebben vele bedrijven hun productontwikkeling versnellen, helpen en concurrerende producten leveren aan markt. Elk overleg verstrekt aanbevelingen inzake hoe te om producten en technologieën toe te passen om uw doelstellingen te bereiken. Dit proces begint met een overleg door een OEM van Oky Newstar Product Manager.

Bedrijfteam

Tot 1 Oct 2013, Okystar-heeft de Groep meer dan 1500 geschoolde arbeiders en 50 technici.

Het team van Okynewstar verwacht minder voortreffelijkheid, en niets.

Wij geloven de mensen de waardevolste activa zijn. Iedereen werkt om het team trots te maken. Wij worden gemotiveerd door gestage persoonlijke en professionele ontwikkeling, en wij geloven in het helpen van elkaar deze doelstellingen bereiken meer samen te verwezenlijken dan wat wij konden alleen doen. Wij huren zeer best wie constant beter ernaar streven te zijn. Wij verwachten dat onrealistisch iedereen is, denkend één stap voor de industrie en de tendensen.

Het teamhandeling van Okynewstar als één, zich beweegt in groepering naar onze opdracht.

Wij delen één opdracht. Wij geloven dat deze opdracht de wereld zal veranderen, en wij werken samen om het te bereiken. Wij leren, onderwijzen, en helpen altijd elkaar onze gedeelde opdracht bereiken. Wij bevinden ons op elkaars schouders en steun elkaar tot meer bereikt. Wij zijn een team.

Het team van Okynewstar gelooft in de dienst.

Wij huren mensen in die hartstochtelijk over onze opdracht en ons werk zijn en een aangetoonde geschiedenis van de dienst hebben. Wij geloven dat het dienen van anderen niet alleen sociale vooruitgang, maar de persoonlijk carrièregroei, gezondheid, en geluk bevordert.

Het team van Okynewstar is betrouwbaar.

Het vertrouwen wordt voortgebouwd op een sterke stichting van eerlijkheid, integriteit, en verantwoordingsplicht. Wij geloven het vertrouwen de belangrijkste factor in de bouw van een sterk en hartstochtelijk team is. Wij geloven in open, eerlijke, directe en eerbiedige mededeling om dit te steunen. Wij geloven in het nemen van de verantwoordelijkheid voor fouten--als u een waarde compromitteert, tot het.

Slim en het harde het teamwerk van Okynewstar.

Wij zijn opzettelijk over onze acties, maar wij zijn ongeduldig in het bereiken van onze doelstellingen. De uitvoering is onder niemand. Wij houden van ons op verlichtingsbranden te concentreren eerder dan uit het zetten van hen. Zo concentreren wij ons nu op het belangrijke, niet dringende werk, vermijden later doend het onbelangrijke, dringende werk. Wij geloven dat iedereen een aanzet en een afwerker zou moeten zijn. Wanneer een nieuw probleem zich voordoet, is ons motto nu „Akte, vraagt later om vergiffenis.“

Het team van Okynewstar is zuinig.

Wij geloven die zuinig zijn vindingrijk vereist zijnd wat betekent krijgend de baan gedaane op de slimste manier mogelijk. Wij krijgen dingen die zonder tijd of geld worden gedaan te verspillen. Wij geloven dat als wij dingen kunnen maken met zeer weinig gebeuren, wij kunnen een maken met een klein beetje gebeuren meer.

Het team van Okynewstar gelooft dat iedereen een leider kan zijn en dat iedereen door voorbeeld zou moeten leiden.

Wij geloven dat de enige echte opleiding voor leiding leiding is, wordt de leiding verdiend gegeven niet. Wij geloven in leiding door acties die anderen inspireren om meer te dromen, meer leren, doen meer en worden meer.

Oky Newstar Technology Co., Ltd
Room1105, Blok B, Chinto-de Technologiebouw, Minzhi-Road, LongHua, ShenZhen-stad, de provincie van Guangdong, China
Tel.:86-755-23578860
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit aanzetuitrusting voor arduino Leverancier. © 2013 - 2024 diyelectronicskit.com. All Rights Reserved.